Resultat af
Kundetilfredsheds
måling 2016

1. Tilfredshed med arbejdet: Gennemsnitskarakter: 4,9

2. Tilfredshed med information & vejledning om priser: Gennemsnitskarakter: 4,9

3. Vil du/I anbefale bedemanden til andre?
Ja: 100% - Nej: Ingen

Det er udfra skalaen 1-5 hvor 5 er det bedste.

  • 1-bedemand-poul-henning-soerensen-kjellerup-ans-begravelse-bisaettelse.png
  • 2-begravelse-bisaettelse-kjellerup-ans-bedemand.png
  • 3-bedemand-kjellerup-ans-begravelse-bisaettelse.png
  • 4-bedemand-kjellerup-ans-begravelse-kirkegaard.png
  • 5-bedemand-kjellerup-ans-born-malebog-naervaer-respekt.png

Salmer og sange

Det er ofte de traditionelle salmer, der bliver sunget til begravelser i folkekirker landet over. Ofte skyldes det, at man som efterladt søger tryghed i det kendte – traditioner som salmer – fordi man er på ukendt grund og har behov for et fast holdepunkt.

I sorgen er det næsten umenneskelig hårdt også at skulle have kræfter til at arrangere noget – og forholde sig til noget – nyt og anderledes.

Det kan være en stressfaktor at skulle planlægge en begravelse eller bisættelse kort efter et dødsfald, når der også skal være plads til at sørge. Her hjælper vi dig, så du har plads til begge dele.

Begravelse/bisættelse, kirkelig

Vi har et sanghæfte med de mest kendte salmer til brug ved en kirkelig højtidelighed. Og hvis du ønsker andre begravelsessalmer, kan vi hjælpe dig med at finde frem til dem. Alternativt kan du spørge præsten, der også gerne hjælper. I menuen salmer kan du finde inspiration til sang- og salmevalg.

Begravelse/bisættelse, borgerlig

Ved en begravelse eller bisættelse, der afholdes uden kirkelig medvirken (en borgerlig højtidelighed), er der lidt videre rammer for at arrangere ceremonien efter afdødes – eller eget – ønske.

Vi hjælper gerne med at finde egnede lokaler til ceremonien og kan også henvise til musikere, herunder pianister, organister, trompetister, fløjtenister, guitarister og solister.

Hvis du har behov for inspiration til musikstykker, kan du også spørge os til råds; vi har kendskab til og erfaring med alt lige fra kærlighedssange til årstidsprægede sange og folkesange. Se eksempler under moderne og klassiske sange.

Min sidste vilje

Midt i sorgen over at have mistet, kan det være svært for de pårørende at tage stilling til sang- og salmevalg. Musikken er i høj grad med til at præge højtideligheden og den sidste afsked, og det kan derfor føles som et pres at skulle vælge ’det rigtige’. Hvis muligheden er der, kan det være til stor hjælp for de efterladte, hvis afdøde har skrevet sine ønsker og tanker omkring højtideligheden og sang- og salmevalg ned. Det kan f.eks. ske i dokumentet Min Sidste Vilje, som vi gerne hjælper med at udfylde.

Bedemand Kjellerup-Ans

Vestergade 20 | 8620 Kjellerup

Telefon 86 88 19 32

E-mail mail@bmka.dk

cvr-nr. 17 17 23 95

KjellerupFrederiks, Thorning, Ans, Grønbæk

Forbrugerklager